Video picot i anou

Sabina 2.0

Si vols saber una mica més, ens pots seguir aquí també:


 

Patrocinador

Portal patrocinat per:

Informant...

Notícies del mes

Primer voltor negre català

El passat 16 de juliol va ser un gran dia a la Reserva Nacional de Caça de Boumort: es va presenciar l'anellament del primer voltor negre nascut a Catalunya. El voltor, anomanetat Gali, va néixer el passat 25 d'abril. Segons els experts totes les previsions són positives, creuen que el poll començarà a volar a finals d'agost. El procés d'anellament va ser dut per tècnics de Medi Ambient incorporant al voltor un arnès amb dos sistemes emissors, un GPS i un transmissor terrestre per controlar els seus moviments. L'objectiu de les intervencions en les poblacions de voltor negre és unir les diferents poblacions de la península amb les províncies franceses.

Presentació del llibre Parc Natural de l'Alt Pirineu

El primer llibre fotogràfic sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu, un dels territoris protegits més desconeguts del nostre país.

Jordi Bas, membre de La Sabina és un dels fotògrafs de natura més reconeguts del nostre país. Entre els reconeixements que han merescut les seves imatges, destaquen dos guardons al prestigiós BBC – Wildlife Photographer of the Year (2003 i 2007). Jordi Palau i Jordi Abella són els directors, respectivament, del Parc Natural i de l'Ecomuseu de les valls d'Àneu.

Mitjana (6 Vots)
14132 visites,
Idioma

Entrevista destacada

Experiència

Òlives al Castell de Montclar

[ + info ]

Notícia del mes

El primer anellament del voltor negre del Pireneu

[ + info ]