Video picot i anou

Experiència
  • Curs de Fotografia des de Hides


Els aguaits o “hides”, de l'anglès, són la tècnica més  usada per amagar-se al fotografiar animals salvatges. N'hi ha de molts tipus, que podem adaptar a les diferents situacions en què ens trobem al camp. Aprendrem com fer-los i com usar-los.

[ + info ]

Sabina 2.0

Si vols saber una mica més, ens pots seguir aquí també:


 

Patrocinador

Portal patrocinat per:

Comunitat de famílies

La comunitat de famílies vol ser un punt de trobada per totes aquelles persones que tenen interès per millorar i protegir el nostre medi natural, a través dels canvis d'hàbits en el consum familiar, l'estalvi energètic en el dia a dia a casa i la feina... Persones que pensen que a través de petites accions podem aconseguir grans objectius!

Un punt d'encontre per compartir recursos i coneixements, per adquirir estratègies d'educació familiar per la millora de la nostra convivència amb el medi, trucs i consells per protegir la nostra natura.

A la comunitat podràs participar en el bloc escrivint els teus articles i aportant comentaris i noves idees. També en els fòrums de treball podràs estar al dia de les preocupacions que tenim les famílies amb el nostre entorn natural.

A la secció de recursos podràs veure un repositori d'informació útil i a l'espai wiki podrem col·laborar entre tots a la construcció de coneixement col·lectiu.

Anima't i dir la teva!

 

Idioma
Unitat didàctica
  • Ja tenim la nova unitat didàctica per educació infantil "Els ocells de casa".[ + info ]

Sortida ornitològica
  • Comencen les sortides ornitològiques!

Aquest setembre 2012 la Sabina organitza diverserses caminades i sortides pel Montsec d’Ares per descobrir aquest patrimoni natural. T’hi esperem![ + info ]

La teva comunitat
  • Vols formar part de la Sabina? Vols tenir la teva pròpia comunitat? Apuntat-hi, és gratuït!


[ + info ]

Cursos destacats
  • Descobrir la natura de Ponent.
  • Identificació dels Rapinyaires de Catalunya i de la Península Ibérica.
  • Fotografia d'ocells des d'aguaits (hides).

[ Apunta't ]