FAQ

Aquí estan llistades les preguntes més freqüents, però si el dubte que tens no està recollit, pots fer la teva pregunta aquí.

 
Com ho haig de fer per registrar-me al portal?

El registre d’usuari és lliure i gratuït. Per donar-se d’alta com a usuari registrat de La Sabina és necessari emplenar el formulari accessible des de l’enllaç “Crear compte” disponible a la part esquerra del portal a la pàgina principal. Després d’acabar aquest procés, La Sabina t’enviarà un missatge a la teva bústia de correu electrònic amb les dades del teu perfil.

 

Per realitzar algun curs m’haig de donar d’alta al portal?

Per inscriure’t an un curs necessitaràs ser usuari/a registrat del nostre web. Hauràs de seguir el procés de donar-se d’alta com a usuari registrat de La Sabina, tal i com descrivíem a la pregunta anterior.

 

Un cop registrat al portal, ja podràs inscriure’t en el curs que desitgis. Per fer-ho, hauràs d’accedir a la secció “Banc de coneixement” i fer clic en el botó “Inscriu-te”, situat al costat del nom del curs.

 

Per participar en una comunitat temàtica m’haig de registrar?

Per llegir els diferents posts i projectes que s’hi realitzen, no cal que et donis d’alta. Però per ser membre actiu, per participar, per comunicar-te a través dels diferents canals de la comunitat, sí t’has de registrar i el procés és molt senzill.

 
Per rebre l’acreditació del curs, què s’ha de fer?

Només cal que continuïs amb el teu itinerari formatiu i realitzis l’activitat d’avaluació, que estarà dinamitzada en algún centre de recepció de l’associació. En l’aula virtual veuràs quina és l’activitat que es presenta, l’horari, el material que caldrà portar, etc. I tindràs la possibilitat de posar-te en contacte amb el teu tutor per resoldre qualsevol tipus de dubte.

 
Puc reservar una activitat des del portal?

En la secció « Activitats » podràs veure totes les categories d’activitats disponibles. Cada categoria en llista tot un seguit d’activitats per fer-les amb la teva família, amb l’escola, amb els amics, etc. A l’accedir en una activitat concreta, veuràs la possibilitat de fer la reserva. En tot cas, sempre que tinguis algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’atendrem personalment!

 
Puc crear una comunitat temàtica?

És clar que sí! Tan sols amb el fet d’inscriure’t al portal de La Sabina, tindràs automàticament una pàgina personal perquè puguis afefir el teu perfil complet. Aquesta pàgina personal, ve acompanyada de la teva comunitat temàtica. Només cal que t’inscriguis!!!